Aqua Bilbor, noul partener de hidratare al lui Oilfriends!

Clubul nostru are onoarea de a anunța încheierea unui parteneriat cu Aqua Bilbor, din Harghita, compania ce îmbuteliază apă de izvor. Prin acest parteneriat, Aqua Bilbor devine partener oficial de hidratare al echipei noastre începând cu returul acestei stagiuni. Apa și sportul fac invariabil o casă foarte bună împreună. Pentru Aqua Bilbor, pasiunea și performanța sunt valori esențiale în care crede și pe care și le-a asumat, alegând astfel să se alăture proiectului nostru.

CINE ESTE AQUA BILBOR…

Aqua Bilbor, îmbuteliatorul apei de izvor sub brandul Izvoarele Călimani, este o companie cu tradiție în valorificarea celor mai bune surse de apă minerală naturală și de izvor din zona Munților Călimani, județul Harghita.

Timp de 10 ani, apa își face anevoios loc printre straturile rocilor vulcanice, care o mineralizează ușor, o filtrează și o purifică în mod natural. La Izvoarele Călimani se îmbuteliază la sursă și este adusă în mijlocul orașului, pentru ca oamenii să se simtă mereu la înălțime: acasă, în timpul antrenamentului sau pe drum.

Aqua Bilbor se găsește pe piață patru sortimente: 0,5 L Carbo, 1,5 L Carbo, 0,5 L Plată și 2 L Plată.

Le urăm un călduros BUN VENIT noilor noștri prieteni și le mulțumim pentru aportul adus în drumul nostru spre performanță!

Mai nouă Mai veche