Victorie cu Seleção, iar Oilfriends devine, oficial, Vicecampioana Ligii A!

Echipa noastră a reușit, ieri seară, o nouă victorie. Bleu-albaștrii au învins, scor 3-5, după un meci în care au condus de fiecare dată. 

Jocul a început bine pentru echipa noastră, care a dominat prima parte a duelului cu Seleção, iar Valentin Ursu a marcat după o greșeală a portarului advers. Trei minute mai târziu, același Ursu a reușit „dubla”. Imediat după, Seleção putea reduce din diferență, dar mingea trimisă de unul dintre jucători ei s-a dus mult peste buturile apărate de Eduard Preda. Nici Florin Ilie nu a găsit ținta la faza următoare. Jocul bun al lui Oilfriends a dat roade, iar Florentin Puiu putea face 3-0, dacă Eduard Șerban nu se afla pe traiectoria șutului expediat de acesta. Spre finalul reprizei, Oilfriends a mai avut alte trei ocazii prin Valentin Lazăr, Alin Lazăr și Florentin Puiu, însă nefructificate.

Mitanul secund a început cu Seleção în atac, care putea reduce repede din diferență, dar Petru Marinache, nou-intrat în poarta lui Oilfriends, l-a blocat perfect pe Alin Baciu. Minutul 30 a adus o ocazie pentru Oilfriends, care până atunci a preferat un joc de posesie; Alin Lazăr a tras din unghi, după o combinație frumoasă de pase cu Valentin Lazăr și Florentin Puiu. Imediat după, același Puiu a dus scorul la 3-0. Tabela s-a modificat imediat, Seleção reușind să marcheze. Minutul 34 a adus un nou gol pentru „gazde”; Alin Baciu l-a învins pe Petru Marinache. După un contraatac-școală, Oilfriends și-a mărit avantajul: assist Valentin Ursu și gol Eugen Rudaru. Tot Rudaru a reușit „dubla” la faza următoare, după un nou contraatac semnat de Alin Lazăr. Alin Baciu a mai marcat încă o dată pentru echipa sa, scorul devenind 3-5.

Așadar, victorie pentru Ollie și, oficial, ea devine vicecampioana Ligii A la după al doilea sezon în primul eșalon minifotbalistic prahovean.

Mai nouă Mai veche