Cu o victorie, Oilfriends poate deveni matematic VICECAMPIOANĂ!

Luni seara, cu începere de la ora 20:35, Oilfriends o va întâlni pe Seleção în partida ce va conta pentru etapa a 24-a a acestei stagiuni. Până acum cele două formații s-au întâlnit de două ori, câștig de cauză având de fiecare dată bleu-albaștrii. Mai întâi, pe data de 12 octombrie 2023, am câștigat cu scorul de 5-1 grație reușitelor semnate de Valentin Lazăr (3), Eugen Rudaru și Dănuț Iancu, iar mai apoi, la fix două luni distanță, Ollie s-a impus cu 5-0 (Alin Lazăr x 2, Paulian Banu, Valentin Lazăr și Costin Anghel).

Revenind la întâlnirea de la începutul săptămânii viitoare, ea vine într-un moment în care cele două echipe au trecut peste valurile amare ale înfrângerii, cu Athletico Râfov pe de-o parte și cu Arhivarul pe de alta.

Poziții asimetrice în clasament

Gazdele jocului de luni ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii A, totalizând 5 victorii, 2 remize și 16 înfrângeri, totul însumând 17 puncte și un golaveraj negativ: 53 – 82.

De partea cealaltă, Oilfriends ocupă locul secund, cu un total de 18 victorii, 3 egaluri și 2 înfrângeri, având 57 de puncte și un golaveraj excelent: 116-45.

Victoria care ne poate aduce trofeul de vicecampioni

Dacă vor izbuti să câlștige cele 3 puncte puse în joc, bleu-albaștrii ar deveni matematic vicecampionii Ligii A cu 3 etape înainte de finalul campionatului, fiind în acest moment la 10 puncte de principala sa urmăritoare, Arhivarul.

Astfel, această performanță ar fi senzațională, dat fiind faptul că Ollie este la doar al doilea sezon în primul eșalon minifotbalistic prahovean.

„Cu Seleção, din ce am văzut în ultimul timp, nu se câştigă ușor, dar asta nu ne împiedică să nu încercăm să luăm toate punctele luni. Nu contează ce am făcut în precedentele întâlniri cu ei, însă acum chiar pot spune că avem o altfel de energie și un tonus pe măsură, pentru că, până la urmă, nu am pierdut nimic în această stagiune, ba chiar suntem la un pas de o performanță: postura de vicecampioni. Avem încredere că vom continua pe același drum!” a spus atacantul formației noastre, Dănuț Iancu.

Mai nouă Mai veche