Parteneriat de „colecție” pentru Oilfriends: Peacky Football se alătură „Picăturilor”!

Conducerea clubului nostru are bucuria să anunțe oficializarea colaborării cu primul magazin dedicat tricourilor de fotbal din România, Peacky Football. Cu peste 3000 de clienți. Visul tinerilor din spatele proiectului este să facă cea mai mare colecție și primul muzeu dedicat tricourilor de fotbal din țara noastră.

„Am descoperit-o pe Oilfriends Ploiești în 2022 și am rămas surprinși de seriozitatea echipei și implicarea lor în comunitatea din România. Noi iubim proiectul lor și ne dorim să ajutăm cât mai mult, iar în 2023 să punem umărul la dezvoltarea lui Ollie. Până la urmă, oamenii care luptă, pot pierde, iar cei care nu luptă, au pierdut deja!” a declarat președintele Peacky Football, Antonio Moșoiu.

George Ghiță, președintele lui Oilfriends a spus: „Ne face plăcere să începem colaborarea cu Peacky Football. Le mulțumim pentru energia, bucuria și deschiderea pe care ne-au arătat-o pentru a dezvolta pasiunea numită minifotbal. De asemenea, și noi le vom oferi tot sprijinul pentru a merge mai departe pe al lor drum frumos de a colecționa tricouri ale echipelor de fotbal din România. Recomand să le treceți pragul, fiindcă dețin și alte lucruri interesante!”

Noii noștri prieteni pot fi găsiți în Constanța, pe site-ul oficial www.peacky.ro sau pe rețelele de socializare:

Facebook.com/peackyfootballshop

Instagram.com/peacky.football.shop_

Mai nouă Mai veche