AVANCRONICA I Să salutăm cum se cuvine fosta, actuala și viitoarea campioană!

Formația noastră se pregătește de un nou duel cu Chedra Tax, al cincilea de la promovarea în primul eșalon minifotbalistic prahovean. Vom evolua luni, de la ora 20:35, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport contra echipei campioane, pe care o întâlnim pentru a treia oară în actuala stagiune, după cele două confruntări din tur și retur.

În acest sezon, gruparea de pe primul loc ne-a întâmpinat în două rânduri, pentru duelul din campionat, întâlniri din care am ieșit fără înfrângere, de fiecare dată. Mai întâi, pe data de 16.10.2023, am remizat, scor 2-2, grație reușitelor semnate de cei doi frați Stoica, iar mai apoi, în februarie a.c., când am ieșit învingători din duel, scor 4-0. Au marcat atunci Eduard Preda, Alin Lazăr, Florentin Puiu și Claudiu Stoica.

Revenind la întâlnirea de la începutul săptămânii viitoare, ea vine într-un moment în care cele două echipe sunt despărțite de șapte puncte. „Oaspeții” jocului de luni vin după un adevărat „forcing” până în acest moment, când au strâns 22 victorii, un egal și o singură înfrângere, având un golaveraj de 108-24 și 67 de puncte.

De partea cealaltă, Oilfriends ocupă poziția a doua în clasament după 19 victorii, trei remize și două înfrângeri, la capitolul golaveraj având 121-48 și 60 de puncte.

„Mă aștept să avem parte de un duel echilibrat și intens. E clar că lucrurile sunt încheiate, acest meci nemaiavând nici o miză pentru niciuna dintre echipe; una fiind deja campioană, iar cealaltă vicecampioană. În acest moment, atât noi, cât și Chedra Tax nu mai avem ce demonstra. Putem lua această partidă ca pe un antrenament benefic pentru ambele formații în vederea turneelor naționale care ne așteaptă în curând!”, a declarat Costin Stoica.

Mai nouă Mai veche