AVANCRONICA I Oilfriends, examen greu cu Arhivarul; Locul 2 versus Locul 3 în Etapa a 23-a!

Oilfriends va juca, din nou, în campionat luni seară, cu începere de la ora 20:35. Echipa noastră se va duela cu ocupanta locului 3, Arhivarul, într-un meci care va conta pentru etapa a 23-a a Ligii A LMF.

Bleu-albaștrii vor fi în efectiv aproape complet, după ce etapele trecute au avut câteva absențe importante. Dacă pentru Arhivarul partida este una fără miză, întrucât șansele la titlu sunt nule, iar pierderea locului 3 nu mai poate fi luată în calcul de Daniel Chiriță & co., pentru Oilfriends lucrurile nu stau la fel. Elevii lui Robert Mălescu luptă din greu, până la capăt, pentru a pune mâna pe râvnitul trofeu al Ligii A, iar cele trei puncte în acest meci sunt singura țintă a „Picăturilor”.

ISTORIE BOGATĂ ÎNTRE OILFRIENDS ȘI ARHIVARUL

Cele două formații au plecat braț la braț din Liga B și au promovat în primul eșalon minifotbalistic prahovean, fiind despărțite la acea vreme de un singur punct. De-a lungul celor cinci ani de existență, Oilfriends și Arhivarul s-au duelat tot de atâtea ori, partidele fiind extrem de spectaculoase între ele. Două victorii au obținut gazdele de luni, în timp ce trei meciuri s-au încheiat la egalitate.

ÎN PREZENT

Înaintea acestui duel, echipele sunt vecine de clasament, ocupând locul 2, respectiv 3, fiind despărțite de 13 puncte, ambele nemaiputând să își piardă pozițiile până la finalul stagiunii.

Oilfriends a obținut 18 victorii, 3 remize și o singură înfrângere, având o zestre de 114 goluri marcate și 42 primite, totalizând 57 de puncte, în timp ce Arhivarul a acumulat 14 succese, 2 egaluri și 6 înfrângeri; golaverajul fiind unul sclipitor: 96 – 46, + 44 de puncte.

„Este un meci capital pentru noi, un meci pe care ni-l dorim să îl câștigăm, însă Arhivarul este cu adevărat o forță a Ligii A. În cazul unui alt deznodământ decât victoria luni, șansele la titlu vor fi de 10%. Ollie va lupta până la ultima picătură de energie și până în ultima fracțiune de secundă pentru a câștiga cele trei puncte. Am demonstrat că suntem o echipă unită, un grup care nu se dă bătut, drept dovadă ultimele trei meciuri. Poate că Dumnezeu ne iubește cu adevărat și ne va oferi un dar pentru care am muncit cu toții, din greu, până aici. Sunt convins că ale mele cuvinte vor fi bine-înțelese de către colegi, cărora nu pot decât să le mulțumesc pentru acest parcurs minunat de până acum.” a spus Cătălin Constantin.

Mai nouă Mai veche