Joc spectaculos, dar Oilfriends cedează pe final. Arhivarul o învinge cu 3-2!

Înaintea duelului direct, al 7-lea din 2019 și până în prezent, clasamentul se putea modifica doar într-o direcție, la vârf, iar ambele formații nu mai puteau fi depășite, neavând în vreun fel locurile puse în pericol.

Astfel, partida de la Baza Sportivă Kiru Sport a început în forță, ocaziile nelipsind de la ambele porți. Arhivarul putea marca prima, prin Alexandru Chiriță, dar mingea trimisă de el cu efect s-a scurs pe lângă stâlpul din stânga porții apărate de Eduard Preda. Ceva mai târziu, Oilfriends a replicat prin Costin Stoica, șutul său oprindu-se în blocajul lui George Ghiță. Ionel Trifan de la oaspeți a avut câteva șarje bune, creând pericol în apărarea lui Ollie, dar fără success. O notă de tatonări din partea ambelor formații care și-au văzut splendid de joc, iar tabela s-a modificat cu un minut înainte de finalul primei reprize, când, după o greșeală la mijlocul terenului, Costin Anghel a recuperat și, plecând pe coontratac, l-a servit excelent pe Valentin Ursu; 1-0.

Mitanul secund a început cu Oilfriends în atac, ratând prima ocazie prin Alin Lazăr. Minutul 25 a adus egalarea pentru Arhivarul, după o eroare în defensiva echipei noastre; Alexandru Chiriță reușind să înscrie la primul șut pe spațiul porții. Imediat după, căpitanul Claudiu Stoica putea face 2-1, dar portarul Andrei Mânzicu l-a blocat perfect. Până la urmă, Florentin Puiu l-a învins pe tânărul goalkeeper cu un șut din lateral. Arhivarul a ieșit la joc și a început să împingă liniile și mai mult spre poarta lui Eduard Preda. Minutul 38 a mai adus o dată egalarea pentru „oaspeți”, Narcis Țânțaru reușind să îl învingă pentru a doua oară pe Eduard Preda, iar când totul părea că se îndreaptă către o remiză, Costin Stoica și-a marcat în propria poartă.

Așadar, Oilfriends se înclină pentru prima dată în duelurile cu Arhivarul, cedând la limită, însă economia din clasament a podiumului rămâne la fel.

Pentru formația noastră urmează partida cu Selecao Ploiești, de luni, 15 aprilie, ora 19:50.

Mai nouă Mai veche