A doua victorie consecutivă pentru Ollie!

Ieri seară, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport, formația noastră a învins echipa MFC Troia, cu scorul de 12-1.

Partida a început slab pentru Oilfriends, care s-a văzut condusă destul de repede. După acest început cu frâna de mână trasă, băieții lui Robert Mălescu au turat motoarele și egalarea a venit la scurt timp, după ce Costin Stoica a transformat penalty-ul scos de Alin Lazăr.

După o combinație rapidă, Alexandru Rusu a adus-o pe Ollie în avantaj, ca imediat după, golgheterul echipei, Cătălin Constantin să marcheze pentru 3-1. Proaspăt venit la echipă, Ciprian Neacșu a adus liniștea în tabăra bleu-albastră, stabilind și scorul pauzei; MFC Troia – Oilfriends 1-4.

Mitanul doi a început perfect pentru Mălescu & co., același Ciprian Neacșu a marcat după un o serie de pase excelente, iar jocul bun pe fondul de atac a mai dus la marcarea a încă unui gol; Laurențiu Dobre s-a aflat la finalizare, însă și cu ușorul avantaj al unui adversar, care a deviat șutul său în propria poartă.

Ollie a scăpat cu fața curată la șutul expediat de Niculae Iacob, apărat de Iulian Strelciuc, iar pe contraatac, Valentin Lazăr să facă 7-1. Tot Iacob putea să mai reducă din diferență, însă „îngerul” nostru păzitor s-a aflat la post, Iuli apărând încă un șut al adversarului. După un Lazăr a mai venit unul, de această dată mai mic; Alin a spart gheața în acest sezon. De asemenea, la scurt timp, un alt jucător debutant pe lista marcatorilor noștri, Laurențiu Dumitru, a dus scorul la 9-1. Fără vreo replică, Troia a mai încasat un gol; Alin Lazăr reușind și el „dubla”, iar Costin Anghel a aliniat perfect cifra 1: 11-1. În cele din urmă, Marian Matei a închis tabela, iar după această victorie, Oilfriends stagnează încă în clasamentul Ligii Minifotbal, după 13 etape scurse din actuala stagiune.

Felicităm echipa adversă pentru fair-play-ul arătat pe întreaga durată a partidei!

Mai nouă Mai veche