Mărțișor bleu-albastru. Ollie trece la scor de neprezentare de MFC Ploiești!

 


Ieri seară, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport, formația noastră a învins echipa MFC Ploiești, cu scorul de 3-0.

Partida a început într-un ritm alert pentru ambele formații, arătând încă de la început nivelul ridicat al Ligii A. Mai întâi, MFC Ploiești a trecut pe lângă deschiderea scorului, prin Cosmin Munteanu, ca imediat după, Valentin Lazăr să găsească spațiul porții apărate de Mihai Vanghele, însă fără succes. Aflată la timona jocului, formația noastră putea deschide scorul prin Marian Matei, care a tras din cros, puțin pe lângă stâlpul drept al porții adverse. Un fault în jumătatea galben-albastră a dus la o lovitură liberă executată slab de Costin Stoica, iar puțin mai târziu, același Cosmin Munteanu nu a găsit calea spre gol, servit ideal de Valentin Ursu. Cristian Vasile a încercat un șut de la distanță, mult pe lângă poarta apărată de Marian Șandru. Ollie a replicat imediat prin căpitanul său, Claudiu Stoica, blocat însă de Mihai Vanghele. Gabriel Năstase l-a încercat de la distanță pe Marian Șandru, goalkeeper-ul nostru aflându-se la post.

Scor la pauză, 0-0!

Mitanul al doilea aduce primul șut spre poartă pentru MFC, Gabriel Năstase a tras de la mare distanță, pe lângă poartă. Alexandru Rusu a scăpat singur către poarta MFC-ului și, cu ajutorul portarului, în poziție perfectă fiind, nu a ales șutul. 1-0, totuși, pentru formația noastră pe fondul greșelii apărării adverse, Ciprian Neacșu a deschis scorul.

Valentin Lazăr duce scorul la 2-0, cu un lob din propria jumătate, datorită plasamentului portarului advers.

MFC a continuat atacurile, însă apărarea echipei noastre a fost în zi mare, blocând orice încercare spre poarta lui Marian Șandru. O notă de subsol în dreptul galben-albaștrilor s-a petrecut în minutul 35, când Gabriel Năstase a tras mult pe lângă buturile porții noastre, urmat îndeaproape de Mădălin Răileanu. Minutul 36 a adus o schimbare perfectă pentru formația noastră; Laurențiu Dobre i-a lasat locul lui Marian Matei, care, două minute mai târziu l-a lansat perfect pe Ciprian Neacșu, acesta, la rându-i pasându-i lui Costin Stoica, care a îndeplinit o simplă formalitate cu poarta goală; 3-0.

MFC a mai încercat pentru ultima dată poarta lui Marian Șandru, fără vreo modificare pe tabelă.

Așadar, Oilfriends își ia revanșa și câștigă meciul retur la scor de neprezentare, fiind în urma acestui rezultat la doar două puncte de fosta adversară!

 

 

Mai nouă Mai veche