Victorie uriașă obținută de Oilfriends. Bleu-albaștrii au trecut de Arhivarul, scor 3-4!

Ieri seară, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport, formația noastră a câștigat partida cu MFC Arhivarul Ploiești, cu scor 4-3.

Partida a început cu Arhivarul în atac, iar Tiberiu Calofir putea deschide repede scorul, însă șutul său a trecut pe lângă poarta apărată de Marian Șandru. Tot Calofir putea marca, însă Costin Anghel a fost omul potrivit, blocând șansa atacantului ocupantei locului secund din liga B în sezonul trecut. Cu doar șase oameni de câmp valizi, măcinată de accidentări și învoiri, Oilfriends a ieșit la rampă cinci minute mai târziu, când Cătălin Constantin a scăpat de marcaj, dar în loc să șuteze din cros, a preferat pasa către celălalt Cătălin, Ruptureanu. Din nou, Arhivarul a trecut la timona jocului și rând pe rând Dragoș Cernea sau Constantin Cristinel puteau face 1-0, însă nu au găsit spațiul porții echipei noastre.

Totuși, Arhivarul a intrat la cabine în urma golului marcat de Cernea (min. 17).

Așadar, o repriză anostă făcută de bleu-albaștrii, iar repriza a doua se anunța una la îndemâna adversarilor.

Ollie a ieșit mai motivată de la cabine și Cătălin Constantin, urmat îndeaproape de Costin Stoica și Marian Matei, puteau pe rând să restabilească egalitatea, însă șuturile lor nu au nimerit ținta. Tot mai mult, Oilfriends s-a aruncat în atac, ușor vizibil efortul dozat în prima parte a meciului și, în minutul 28, Costin Stoica aduce egalarea în urma unui pressing la portarul Ghițtescu. Tot Stoica avea să facă ”dubla” patru minute mai târziu, luând o acțiune pe cont propriu, însă bucuria bleu-albaștrilor a durat doar un minut; Narcis Țânțarul egalând situația în urma unei greșeli a lui Șandru. Arhivarul părea că nu se regăsește, iar tot mai mult Oilfriends a accelerat spre poarta adversă, roadele văzându-se. Cătălin Constantin a înscris cu cinci minute înainte de final. Jocul organizat din defensivă a mai cedat o singură dată în fața Arhivarului, când Tiberiu Calofir l-a învins, în cele din urmă, pe Șandru (min. 38).

Când partida părea că se îndreaptă spre un rezultat de egalitate, Costin Stoica a aruncat de la margine, mingea a ajuns la celălalt Costin, iar Anghel nu a iertat. 3-4 (min. 39) și fluierul final a venit.

Oilfriends câștigă primul meci din istorie în Liga A tocmai împotriva formației cu care a promovat, pe care o felicităm pentru efortul depus și fair-play-ul arătat pe întreaga durată a partidei.

Mai nouă Mai veche