A treia oară să fie cu noroc!

Luni, 03 octombrie, cu începere de la ora 21:20, la Baza Sportivă Kiru Sport, echipa noastră va întâlni în Liga A LMF formația MFC Arhivarul Ploiești.

Oilfriends vine după un rezultat de egalitate, în urmă cu două săptămâni, cu TOP Valea Doftanei, scor 1-1, în timp ce în această săptămână a stat, datorită amânării partidei cu Ader Ploiești.

De partea cealaltă, Arhivarul a trecut de Akademika Ploiești, scor 5-3. De menționat este faptul că cele două formații s-au mai întâlnit de două ori, în Liga B, promovând împreună în primul eșalon, însă de fiecare dată ambele partide s-au încheiat la egalitate; 3-3, 1-1.

Totalmente, adversarul de luni este complet schimbat față de ediția precedentă de campionat, în componența alb-albaștrilor fiind acum 90% dintre jucătorii defunctei MFFD Ploiești.

„Arhivarul nu mai este cea din sezonul trecut, este complet schimbat lotul lor, însă acest lucru nu poate decât să ne ambiționeze. Nu ne rămâne decât să turăm motoarele la maximum, fiindcă a sosit timpul primei victorii și pentru Oilfriends în Liga A.”, a spus antrenorul Robert Mălescu.

Pentru această partidă formația noastră va emite bilete de colecție!







Mai nouă Mai veche