Două jocuri în trei zile pentru Oilfriends!

Luni, 10 octombrie, cu începere de la ora 21:20, la Baza Sportivă Kiru Sport, echipa noastră va întâlni în Liga A LMF formația ASCS Petrolul 95 Ploiești, nimeni alta decât campioana en-titre.

Oilfriends vine după o victorie, scor 4-3 cu Arhivarul Ploiești, ocupând în acest moment poziția a 9-a în clasament, cu 4 puncte acumulate în 3 jocuri, după o victorie, o remiză și un egal, și un golaveraj alb, de 6-6.

De partea cealaltă, Petrolul 95 a trecut de Chedra Tax, scor 3-2, fiind, din nou, lidera campionatului după 4 jocuri în urma cărora a acumulat 3 victorii și o înfrângere, totalizând 9 puncte în clasament și un golaveraj pozitiv, de 17-8.

Peste două zile, începând cu ora 20:40, Oilfriends va disputa jocul restant cu ADER Ploiești, într-un duel al vecinelor de clasament, ambele formații fiind singurele cu câte o partidă mai puțin disputată.

ADER ocupă poziția a 8-a, cu 2 victorii și o înfrângere, având totodată un golaveraj de 11-5.

”Avem respect pentru Petrolul 95, însă nu înseamnă că nu ne dorim maximum din acest meci. Am arătat etapa trecută că suntem o echipă de luat în seamă, că ne putem lupta de la egal la egal cu fiecare dintre adversari, mai bine cotați decât noi. Ne trebuie și noroc, fiindcă face parte din ecuație. Privim cu încredere spre acest meci. Știm că suntem în liga A, iar de acum totul va fi diferit.

De altfel, miercuri vom juca și cu ADER, pe care o văd o echipă bună în acest moment. Și acesta este un meci important, însă nu decisiv în economia clasamentului căci mai este mult până la final. ADER a avut un start bun de campionat, a reușit să acumuleze două victorii, iar acest lucru nu poate decât să ne motiveze să vrem mai mult de la noi.” a spus antrenorul Robert Mălescu.

Pentru aceste două jocuri, formația noastră va emite bilete de colecție.
















Mai nouă Mai veche