Victorie în stil italian pentru Oilfriends!

„Bleu-albaștrii” au fost peste latinii ploieșteni în confuntarea de astăzi, din runda a 19-a a Ligii A LMF! Oilfriends s-a impus într-un mod italian, cu 1-0 în fața galben-albaștrilor, după un meci pe care l-au dominat de la un cap la altul, bifând astfel al patrulea succes consecutiv în fața propriilor fani. 

Într-o seară friguroasă de primăvară, Oilfriends a intrat pe teren doar cu un singur gând: revanșa! Iar ea avea să vină astfel…

În minutul doi, datorită unui pressing agresiv al formației noastre, Costin Stoica a marcat. Latinii a rispostat imediat, dar Eduard Preda a fost pe traiectoria șutului expediat de Cristian Lobonț. George Dumitru a fost blocat în ultimul moment, mingea trimisă de el scurgându-se în corner. Tot el putea marca la faza următoare, dar Cosmin Tudor a fost pe fază. Eugen Rudaru l-a pus, din nou, la grea încercare pe portarul advers, însă fără succes. Costin Stoica a șutat și el, iar goalkeeper-ul celor de la Latinii a fost la post. Florentin Puiu a ieșit la rampă, la prima atingere de balon, dar șutul său a fost, de asemenea, blocat de același portar aflat în zi mare.

1-0, scor la pauză!

Mitanul secund a început precum primul, cu Ollie în atac. Marian Matei a lovit transversala cu un șut năpraznic. Valentin Ursu putea duce scorul la 2-0, însă a ratat inexplicabil cu poarta goală în față, după o pasă genial a lui Costin Anghel. Același scenariu s-a repetat și la faza următoare, de această dată în rolurile principale fiind Dănuț Iancu ca servant și Marian Matei la finalizare, însă pe tabelă scorul a rămas nemodificat. Antonio Năstase a replicat pentru Latinii, cu un șut din prima, dar Edi Preda a respins în corner. După un joc de posesie prelungit, Florentin Puiu a finalizat faza, însă doar în brațele lui Cosmin Tudor. Tot Puiu a recuperate rapid, a trimis pentru Marian Matei, care și el a ratat.

Așadar, Oilfriends își ia revanșa în fața latinilor și ține aproape de ocupanta locului 1.

Mai nouă Mai veche