AVANCRONICĂ I Toate pânzele sus spre revanșa mult-dorită!

Formația noastră va disputa peste 4 zile o nouă partidă. Oilfriends o va întâlni pe Latinii 1924, nimeni alta decât echipa pe care nu a reușit să o înfrângă deloc în această stagiune, într-o partidă care va începe la ora 20:35, contând pentru etapa a 19-a. 

Bleu-albaștrii vin după trei succese consecutive, având un atac devastator, fiind înaintea acestui meci la doar două goluri de atinge borna 100, având totodată și a doua apărare din campionat, poziția în clasament rămânând aceeași.

De partea cealaltă, Latinii 1924 a reușit în cele trei partide disputate în 2024 să obțină doar un punct, după remiza cu Extremadura, scor 0-0, fiind înfrântă de două cu același scor, 8-1, de MFC Ploiești și de Athletico Râfov. Galben-albaștrii se află în cealaltă jumătate a clasamentului, însă jocul lor este cu totul altul față de ceea ce au arătat în recentele dispute.

 „Urmează un meci foarte important, în care trebuie să ne luăm revanșa. Știm cu toții cât de greu este să menții un nivel înalt de concentrare atunci când vii după rezultate bune, așa că vom intra mai motivați ca până acum și pregătiți să livrăm din nou spectacol și fair-play.” a declarat jucătorul nostru Eduard Preda.

Mai nouă Mai veche