AVANCRONICĂ I Suficient de curajoși să atacăm în fieful „Leilor”!

Echipa noastră va fi oaspete pentru o echipă ajunsă la o bornă rotundă a existenței, pe care o felicităm și îi dorim viață cât mai lungă în fenomenul minifotbalistic (10 ani pentru MFC Ploiești). Oilfriends va evolua luni pe terenul „Leilor” conduși de Gabriel Georgescu). Duelul de la Baza Sportivă Kiru Sport va avea loc la ora 20:35 și va putea fi urmărit, în exclusivitate, pe canalul de Youtube al echipei a doua zi, în format 4K!

Bleu versus Galben

Dincolo de liniile de clasament diferite(15 victorii, 3 remize, o înfrângere pentru Ollie) și (8 victorii, 2 remize, 9 înfrângeri pentru MFC) cele două echipe stau astfel în cele două compartimente. Echipa noastră are cel mai bun atac din campionat, cu 99 de goluri (cu 16 mai mult decât lidera Chedra Tax) și 30 primite, în timp ce „Galben-albaștrii” au întins ațele de 79 de ori și au încasat 62 de goluri. De altfel, Oilfriends nu a primit în patru meciuri decât două goluri, ultima dată fiind un autogol.

Statistica, de partea lui Oilfriends

MFC Ploiești a câștigat doar o singură dispută cu gruparea pregătită de Robert Mălescu, Oilfriends impunându-se până acum în fața „Leilor” de cinci ori (de trei ori în partidele oficiale).

Ultima dispută dintre cele două formații s-a încheiat cu victoria „Bleu-albaștrilor” cu scorul de 7-3.

„Ne așteaptă un meci deloc ușor, pentru că vom avea în față o echipă agresivă, compactă, care își creează numeroase ocazii. Știm că se apără, de altfel, și foarte bine, dar dacă noi vom încerca să jucăm la fel ca până acum, cred că ne putem impune. Posibil să avem parte de un meci închis, ținând cont de transferurile bune făcute în această iarnă de ei. De altfel, este clar că și MFC își dorește să ne învingă pentru a se apropia de podium, însă, per total, cred că acest duel nu va dezamăgi din punct de vedere tactic”, a prefațat întâlnirea cu MFC Ploiești, golgheterul echipei noastre, Valentin Lazăr. 

Mai nouă Mai veche