Oilfriends i-a întrerupt șirul de victorii lui Athletico Râfov!

Bleu-albaștrii au început bine partida disputată la Kiru Sport, cu joc de posesie în jumătatea adversarei. Primul șut pe spațiul porții i-a aparținut lui Eduard Preda, care l-a pus la încercare pe oponentul său, Andrei Miu. Athletico a răspuns la scurt timp prin fundașul său, Daniel Tingirică, însă șutul acestuia a trecut peste poarta echipei noastre. Tot echipa din Râfov a fost mai activă în fața porții, prin Ionuț Galat, care a găsit un culoar bun de a șuta. După un joc bun, ofensiv, Oilfriends putea marca prin Marian Matei, dar Andrei Miu l-a blocat. Cea care a marcat, a fost însă Athletico, prin Ștefan Toma, care a prins un șut frumos dintr-un corner executat ca la carte de Cristian Dumitrache. Trei minute mai târziu, Valentin Lazăr a adus egalarea cu ajutorul lui Costin Stoica, acesta sărind peste minge în momentul șutului său. Dănuț Iancu a avut șansa desprinderii pe tabelă, dar a ratat față în față cu portarul Miu. Tot el avea să marcheze cu un minut înainte de finalul primului act, după un assist perfect al lui Valentin Lazăr, stabilind și scorul pauzei.

Mitanul secund a început cu Ollie la conducerea jocului. După doar două minute, Florentin Puiu a încercat primul poarta apărată de Andrei Miu, dar fără vreo schimbare pe tabelă. Un cadou făcut de unul dintre jucătorii noștri a dus la egalare; Ștefan Toma realizând „dubla”. Imediat după repunerea balonului în joc, Oilfriends a construit o fază splendidă la care au participat Costin Stoica, Marian Matei și Florentin Puiu, ultimul reușind să finalizeze cu un șut din afara careului. Athletico Râfov nu s-a lăsat mai prejos, făcând parte din spectacolul minifotbalistic și a recurs la șuturi de la distanță, dar Eduard Preda a fost la post. Goalkeeper-ul nostru s-a văzut învins, până la urmă, de Mădălin Ghinea, dintr-o lovitură liberă, iar scorul devenea 3-3. Același Ghinea putea face 4-3, însă Eduard Preda a avut o intervenție de zile mari, respingând cu piciorul, ca la handbal, mingea în corner. Un gest frumos, de fair-play, arătat de jucătorii lui Athletico Râfov în momentul accidentării lui Claudiu Stoica, alb-verzii oprind în acel moment jocul. Imediat după, Costin Anghel putea marca, ratând din postură favorabilă de lângă bara a 2-a. Minutul 35 a adus descătușarea în tabără noastră; Valentin Ursu a combinat în apropierea careului cu Costin Anghel, care la rândul său i-a trimis în fața porții lui Marian Matei, acesta îndeplinind o simplă formalitate. Cu 40 de secunde înainte de finalul partidei, Ștefan Toma a realizat hat-trick-ul, după o fază personală. Însă, cum orice joc ține 40 de minute plus, Oilfriends a împins toate liniile spre poarta adversă și când unul dintre arbitrii se pregătea să fluiere, Valentin Lazăr a prins un șut de senzație, din prima, aducând victoria pentru bleu-albaștrii.

Așadar, Oilfriends i-a interrupt șirul de victorii lui Athletico Râfov, demonstrând o adevărată unitate de grup și o muncă. Din acest moment, au mai rămas șase finale de disputat, iar istoria acestei stagiuni încă nu s-a scris.

Mai nouă Mai veche