AVANCRONICA I Cu pași mărunți printre „Furnici”!

Echipa noastră va fi parte din „balul” etapei a 22-a, programată începând cu ziua de luni, de la ora 19:50. Oilfriends va juca al doilea meci al rundei în compania formației Extremadura Ploiești.

Parcurs oscilant pentru „Furnici” în 2024

Extremadura vine după o serie de meciuri în acest an, în care a câștigat doar cinci puncte, cruciale însă pentru îndeplinirea obiectivului său. „Furnicile” au remizat în două rânduri, cu Latinii 1924 și MFC Ploiești, dar au pierdut tot de două ori în fața Chedrei Tax și a lui Athletico Râfov. Totuși, Extremadura a spart gheața etapa trecută, când a trecut la limită, scor 3-2, de El Toro.

Oilfriends, de la agonie la extaz

Bleu-albaștrii par a se mulțumi cu cele trei puncte în ultimul timp indifferent cum ar putea fi câștigate. Elevii pregătiți de Robert Mălescu par ca nu mai pun accent pe golaveraj. Ollie a încasat nouă goluri în două etape, însă rămâne echipa cu victorii pe linie de la reluarea campionatului. Etapa trecută, Athletico Râfov i-a picat și ea victimă, fiind învinsă cu 5-4. Numai suporterul lui Oilfriends să nu fii!

„Extremadura este o echipă incomodă, în ciuda faptului că încasează multe goluri. Au totodată și un atac bun, care nu iartă de câte ori are șansa. Luni trebuie să facem un joc mare, să ne autodepășim pentru a câștiga cele trei puncte vitale pentru rămânerea în cursa de urmărire a liderului.” a declarat jucătorul nostru, Paulian Banu!


Mai nouă Mai veche