AVANCRONICĂ I Duel cu cea mai în formă echipă din 2024

Echipa noastră va evolua miercuri, din postura de gazdă, contra formației aflată în cea mai bună formă dintre componentele Ligii A LMF în acest an: Athletico Râfov. Duelul de la Baza Sportivă Kiru Sport va avea loc la ora 20:35 și va fi penultimul meci al etapei a 21-a. 

Victorii pe linie pentru Athletico Râfov

„Leii” au o performanță încredibilă în 2024, reușind să părăsească ultimul loc din clasament, după ce Matei & co. au legat patru victorii consecutive împotriva unor echipe bune precum: ADER, Latinii 1924, MFC Ploiești și Extremadura, ultima încheindu-se cu un scor „italian”, 1-0.

Așadar, un bilanț pozitiv pentru adversara de miercuri a lui Ollie și un moral excelent.

Oilfriends nu vrea să „moară” ușor

De partea cealaltă, formația noastră se află în aceeași situație bună precum Athletico, reușind etapa trecută să depășească borna 100 de goluri marcate în acest sezon, după ce a trecut de MFC Ploiești, lăsând la un moment dat impresia că a cedat complet. Astfel, Oilfriends vine și ea cu un moral bun după acumularea a încă trei puncte vitale pentru economia ierarhiei.

În precedentele două partide, bleu-albaștrii au ieșit învingători, tranșând meciurile cu scorurile de 5-1 și 7-1.

Se anunță, așadar, o partidă intensă, spectaculoasă și echipa care va fi mai inspirată, va reuși să triumfeze.

„Vom întâlni un adversar incomod, în mare formă, cu sete de puncte, deci, implicit, dornic de victorie. După două jocuri de experiment, a sosit timpul ca Oilfriends să își arate adevărata față. Miercuri va fi un meci pe cinste, un spectacol în toată regula din partea celor două formații cu obiective diametral opuse. Îmi doresc un fair-play ieșit din comun, iar pe teren să se evidențieze doar abilitățile celor 12 jucători prezenți de fiecare dată.” a declarat jucătorul nostru, Valentin Ursu!

Mai nouă Mai veche