Din dragoste pentru minifotbal. Victorie clară şi ne consolidăm locul secund!

Echipa noastră a bifat al treisprezecelea succes stagional, după 8-1 (5-0) cu El Toro Finta, la capătul unui joc cu încă o premieră pe tabela de marcaj pentru bleu-albaștrii.

Jocul a început perfect pentru Oilfriends, care a marcat prin Dănuț Iancu după numai zece secunde de la start. Costin Stoica putea majora scorul, însă șutul său a fost blocat, mingea fiind respinsă în corner de portarul celor de la El Toro. În cele din urmă, George Dumitru a marcat, cu un șut la colțul scurt, pentru prima dată în acest sezon. Eduard Preda a încercat și el poarta adversă, însă fără succes pe tabelă. Minutul 8 a adus și cel de-al treilea gol pentru Ollie; Florentin Puiu s-a aflat la finalizare, după assist-ul lui Valentin Ursu. El Toro a răspuns rapid, prin Cătălin Mihăilă, dar mingea trimisă de acesta s-a dus mult peste poarta bleu-albastră. Cătălin Constantin a avut golul patru în vârful ghetei, dar a fost blocat în ultimul moment de goalkeeper-ul alb-roșiilor. După o posesie prelungită a formației noastre, George Dușmanu a lovit bara, fiind la un pas de gol la debutul său. A făcut-o însă un alt George, Ghiță, care a trimis mingea la colțul lung, în plasa celor de la El Toro. Valentin Lazăr a dus scorul la 5-0, repriza întâi fiind încheiată perfect pentru Oilfriends.

Mitanul secund a început cu Ollie tot în atac, iar după doar trei minute, Valentin Lazăr a făcut „dubla”. Imediat după, Florentin Puiu putea marca și el, dar a tras slab, pe lângă poartă. De partea cealaltă, Cătălin Mihăilă l-a pus la încercare pe Eduard Preda, dar goalkeeper-ul nostru a fost la post. Minutul 30 a adus majorarea scorului, Valentin Ursu reușind să închidă cu gol faza creată de Claudiu Stoica și Dănuț Iancu. După alte oportunităţi, jocul amfitrionilor a crescut şi alb-roșii au împins, treptat, jocul spre poarta noastră, fiind periculoşi mai ales din benzi, ceea ce a dus și la marcarea unui gol. La ultima fază a partidei, George Dușmanu l-a servit excelent în fața porții pe Cătălin Constantin, care a îndeplinit o simplă formalitate.

Așadar, Oilfriends trece de El Toro cu scorul de 8-1, pentru „Picături” urmând meciul cu Ader.

Mai nouă Mai veche