AVANCRONICĂ I Să luăm „Taurul” de coarne pe dreptunghiul verde!

 

După victoria de răsunet, contra Chedrei Tax, componenții formației noastre vor avea un nou test de foc, de această dată în fața lor va fi El Toro Finta.

Alb-Roșii au o linie de clasament nu prea bună. Până la confruntarea cu elevii lui Robert Mălescu, „Taurii”  reușind să acumuleze 4 victorii, 2 remize şi 10 înfrângeri, 32 goluri marcate, 88 primite şi 14 de puncte, cu care ocupă locul 8 în ierarhie, însă de data aceasta echipa lui Cătălin Mihăilă, fratele mult mai celebrului Valentin Mihăilă de la Parma Calcio 1913, se va prezenta cu o cu totul altă echipă față de meciul tur. El Toro a reușit o campanie de achiziții bune, reușind aducerea lui Tiberiu Calofir, Eugen Matei și Alexandru Oprea, toți de la Arhivarul, acest lucru văzându-se și în victoria de etapa trecută, scor 4-3, contra lui Athletico Râfov.

De partea cealaltă, Oilfriends vine cu un moral excelent, iar gândul său zboară doar către victorie, de altfel crucială în vederea economiei clasamentului.

De menționat este faptul că Robert Mălescu se va baza la această partidă și pe Valentin Lazăr, Eugen Rudaru, Mădălin Răileanu, Costin Anghel și Marian Matei, toți fiind absenți etapa trecută cu lidera Chedra Tax.

În acest moment, Ollie se află tot pe locul secund, la patru lungimi în spatele fostei adversare, după ce a acumulat 12 victorii, 3 remize și o singură înfrângere, golaverajul fiind pozitiv: 84 goluri marcate și 28 primite, totalizând 39 de puncte.

Mai nouă Mai veche