Cel mai bun atac a străpuns cea mai bună apărare! Oilfriends – Chedra Tax 4-0.

Formația noastră s-a impus, ieri seară, împotriva echipei Chedra Tax Ploiești. Echipa lui Robert Mălescu a depăşit, cu 4-0 (1-0), liderul clasamentului graţie golurilor reuşite de Preda, A. Lazăr, Puiu și C. Stoica. Este al doilea succes la rând în campionat pe care bleu-albaștrii îl obțin fără să primească gol.

Primele 20 de minute au aparținut, aproape în totalitate, echipei noastre. „Picăturile” au intrat bine în meci având și prima ocazie prin Alin Lazăr. Chedra Tax a replica prin goalkeeper-ul său, Narcis Nedelcu, fără succes însă. Imediat după, Costin Stoica putea să deschidă scorul, însă șutul său nu a fost destul de puternic, mingea fiind reținută de portarul advers. Minutul 11 a adus modificarea pe tabela de marcaj; Eduard Preda a prins un șut de zile mari, mingea oprindu-se în poarta Chedrei Tax. Florentin Puiu, proaspăt intrat în teren, putea majora avantajul lui Ollie, dar mingea primită de la Valentin Ursu s-a scurs în corner. La poarta noastră, Cristian Gavrilă a șutat din lovitură liberă peste, după un fault comis de George Dumitru. La scurt timp, Chedra a mai irosit o lovitură liberă, prin Ovidiu Comănescu, fiind și ultima ocazie a primei reprize.

În actul secund, bleu-albaștrii au turat motoarele și mai mult, arătând un minifotbal de calitate și, după doar minute de joc, Oilfriends a dus scorul la 2-0, prin Alin Lazăr, după o recuperare la mijlocul terenului a lui Valentin Ursu. O combinație frumoasă de pase reușită de George Dumitru și Dănuț Iancu a creat un nou pericol la poarta adversă, rezultată însă cu un corner. Imediat după, Eduard Preda a scos mingea trimisă de Cristian Gavrilă pe spațiul porții. Valentin Ursu putea marca pentru 3-0, însă Narcis Nedelcu s-a remarcat cu o frumoasă paradă. Ocazii numeroase de ambele părți în acest mitan. Horia Nicolae l-a mai pus la o dată la încercare pe Eduard Preda, dar al nostru goalkeeper a fost în zi mare. Pe fondul presiunii, inclusiv cu portarul, Chedra Tax a mai încasat un gol; Florentin Puiu reușind să marcheze la debut din propria jumătate de teren. Jocul tactic bun făcut de Oilfriends a făcut ca scorul să ia proporții. Căpitanul Claudiu Stoica a marcat spectaculos, cu călcâiul, după o pasă genial dată de Florentin Puiu.

Scor final Oilfriends – Chedra Tax 4-0, și campionatul s-a relansat.

„Cu aceste trei puncte am relansat campionatul. Asta ne doream. Este prima înfrângere a Chedrei Tax în acest sezon și suntem foarte bucuroși că noi am reușit să o și producem. Pot să zic că am fost puțini șubrezi din punct de vedere al lotului, întrucât ne-au lipsit câțiva jucători, dar parcă atunci când el nu este atât de numeros jucăm mai compact și suntem mai motivați. A fost un meci foarte important pentru noi și am suferit foarte mult pentru această victorie, dar importante sunt cele trei puncte. Etapa viitoare ne așteaptă un meci foarte greu cu El Toro. Știu că au plecat mulți jucători de la Arhivarul la ei, iar singurul obiectiv este doar victoria fiindcă nu ne mai permitem pași greșiți. - Robert Mălescu, antrenor Oilfriends Ploiești.


Mai nouă Mai veche