AVANCRONICĂ | Acum ori niciodată!

Reluăm campionatul, iar în cale ne iese în etapa a 16-a nimeni alta decât ocupanta primului loc, Chedra Tax Ploiești. Partida va avea loc pe data de 19, începând cu ora 20:30, la Baza Sportivă Kiru Sport.

La aproximativ două luni distanță după cucerirea trofeului PlayerFy, echipa noastră are parte de un meci de foc, crucial pentru economia clasamentului. O victorie împotriva liderului ar însemna relansarea campionatului, în timp ce un egal sau o înfrângere ar duce, practic, în proporție de 70% la pierderea titlului.

Înfruntarea de luni seară, la lumina reflectoarelor, constituie și o premieră pentru bleu-albaștrii, aceștia urmând a beneficia de primul meci filmat, dar și de interviuri la calitate superioară după partidă.

Oilfriends se află pe locul secund înaintea acestui meci, având 36 de puncte strânse după 11 victorii reușite, trei rezultate de egalitate și o singură înfrângere, plus un golaveraj de 80-28.

De partea cealaltă, adversarii noștri, după cum am precizat, ocupă prima poziție în clasamentul Ligii A LMF, reușind să acumuleze 43 de puncte în urma a 14 victorii, unui egal și niciunei înfrângeri, plus un golaveraj pozitiv de 70-11.

Partida se anunță una extrem de spectaculoasă, iar rezultatul rămâne să îl aflăm peste 10 zile.

Mai nouă Mai veche