AVANCRONICĂ I Partidă grea, contra unei pretendente la podium!

Echipa noastră are parte, la începutul săptămânii viitoare, de unul dintre cele mai dificile jocuri din acest retur. Oilfriends o va întâlni pe ADER, nimeni alta decât ocupanta poziției a patra în clasament, într-o partidă care va începe la ora 21:20, contend pentru etapa a 18-a. 

Bleu-albaștrii vin după două succese clare în jocurile oficiale din 2024. În primul meci, formaţia noastră a trecut cu scorul de 4-0 de Chedra Tax, ca mai apoi elevii pregătiţi de Robert Mălescu să învingă cu 8-1 pe El Toro, într-un joc în care a avut șapte marcatori diferiţi.

De partea cealaltă, ADER a trecut de MFC Ploiești, scor 4-2, ca mai apoi să cedeze în fața celor de la Athletico (2-5).

16 puncte…

… le despart pe cele două formații, Oilfriends fiind în acest moment pe locul 2, având cel mai bun atac din Liga A; 92 de goluri marcate și 29 primite, în timp ce „oaspeții” suferă la acest capitol, deținând un golaveraj negativ: 47-56.

Partida din tur s-a încheiat cu victoria lui Ollie, scor 3-1, grație reușitelor semnate de Dănuț Iancu, Mădălin Răileanu și Eugen Rudaru.

„Ne așteaptă un meci greu luni, împotriva unei echipe care este în creștere vizibilă. Venim după două victorii, una dintre ele contra campioanei în exercițiu, ceea ce a făcut să avem un moral bun. Cu siguranță vom da totul pentru a obține cele trei puncte și pentru a rămâne în cursa pentru titlu. Aștept cu nerăbdare să debutez în acest an, fiindcă nu am putut evolua în cele două partide disputate până acum.”, a declarat jucătorul nostru Eugen Rudaru.

Mai nouă Mai veche