Agenția Funerară Alanys devine sponsor oficial al MFC Oilfriends Ploiești!

Oilfriends promite să fie revelația sezonului, iar suporterii mai un motiv să fie optimiști: înaintea meciului cu ADER, conducerea formației noastre a reușit să aducă lângă echipă un nou sponsor.

Ambițiile mari din cadrul clubului  au atras Agenția Funerară Alanys aproape, aceasta răspunzând pozitiv imediat, concretizându-se astfel colaborarea.

Alanys îi va ajuta pe bleu-albaștrii în drumul lor spre performanță, iar prin intermediul acestui parteneriat, compania dorește să investească în fenomenul minifotbal și să promoveze un stil de viață sănătos și plin de energie.

✔Agenția poate fi găsită în Ploiești, pe strada Gheorghe Doja, Nr. 225.

📲 Contact: 0749 993 339  

„Parteneriatul cu Agenția Funerară Alanys vine ca o urmare firească a demersurilor noastre de a transforma brandul Oilfriends în unul și mai puternic, care să devină atrăgător pentru marile companii care doresc să se promoveze prin sport. Le mulțumim, pe această cale, noilor noștri prieteni pentru viziunea lor asupra legăturii dintre business și sport. Parteneriatul cu Alanys, una dintre cele mai cunoscute agenții funerare din Ploiești, vine să susțină ambițiile noastre în material de minifotbal, fiind un excelent semnal că echipa a ajuns, după o muncă asiduă începută în 2019, la o poziție destul de înaltă, care îi permite să ofere o excelentă vizibilitate sponsorilor chiar și pe plan național”, a declarat George Ghiță, Președintele MFC Oilfriends Ploiești.

Mai nouă Mai veche