Iernăm pe locul 5, după înfrângerea cu Akademika Ploiești, scor 3-5

Ieri seară, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport, formația noastră a fost învinsă de echipa Akademika Ploiești, cu scorul de 5-3.

Partida a început slab pentru bleu-albaștrii, văzându-se condusă din minutul 3, atunci când Laurențiu Bârsan l-a învins pe Marian Șandru. Ollie a forțat egalarea, presând adversarul în propria jumătate, însă fără succes, iar Akademika a mai lovit o dată, în minutul 15, prin Marian Doncilă. Din nou, șarjele elevilor lui Robert Mălescu nu au fost fructificate, fiecare șut fiind apărat de portarul Mario Dumitru.

Scor la pauză, 2-0 pentru Akademika.

Mitanul doi a început în forță pentru Oilfriends. Cătălin Constantin a redus din diferență cu un șut din unghi. Doar un minut au sperat bleu-albaștrii la egalare. Nreprevăzutul a avut loc și Akademika a lovit de două ori consecutiv, ducând scorul la un neverosimil 4-1. 4-2 s-a făcut repede, grație reușitei lui Cristian Dumitrache și tot el a pasat pentru Marian Matei care i-a pus mingea pe tavă lui Laurențiu Dobre, acesta marcând din fața porții. Akademika era în corzi, iar egalarea parcă plutea în aer. Ultimele opt minute de joc au găsit-o pe Oilfriends doar în jumătatea adversarului, dar mingea parcă refuza să poposească în poarta lui Dumitru. Pe contraatac, Akademika a lovit a 5-a oară în această partidă, îngropând orice speranță pentru Mălescu & co.

Așadar, suferim a 4-a înfrângere a stagiunii, intrând în pauza competițională de pe poziția a 5-a în clasamentul Ligii Minifotbal Prahova.

Felicităm adversarul pentru devotament și pentru fair-play!

Mai nouă Mai veche